recent
News

Lucid Rüya (Sertifikalı) | Udemy

Home

Turkish Course ] Lucid Rüya (Sertifikalı) | Udemy

Lucid Rüya (Sertifikalı) For two days completely 100% Free during everything you want to know bout Rüya Akademi.

This course is written by the very popular author from Udemy RÜYA AKADEMİ The most recent Last updated 1/2022. The language of this course is Turkish 🇹🇷, but also has subtitles (captions) in Turkish [🇹🇷] languages to better understand. This course is shared under the categories Teaching & Academics, Other Teaching & Academics.

More than 735 students had already enrolled. in the Lucid Rüya (Sertifikalı) | Udemy Which makes it one of the more popular courses on Udemy. You can free coupon Code the course from the registration link below. It has a rating of 4.8 given by  (85 ratings), which also makes it one of the highest-rated courses at Udemy. 

The Udemy Lucid Rüya (Sertifikalı) free coupons also 4 hours on-demand video, 3 articles, 10 downloadable, resources, full lifetime, access on mobile and television, assignments, completion certificate and many more.

Image source https://www.udemy.com/

Is this course right for you?

If you are wondering what you will learn or what things this best Udemy courses  will teach you after getting courses Udemy free coupon. Learn Lucid Rüya (Sertifikalı) | Udemy: Okay, here are a few things.

  • Rüya yorumu ve eğitimi

    Requirements Course:

    1. Deneyim gerekmez. Her şeyi bu kursta ögreneceksiniz.

    Description Course:

    KURS

    Bu Rüya Akademi kursunu, yeni başlayanlar tarafından kolayca anlaşılabilecek şekilde tasarladım.

    Hızlı pratik ve olabilecek en akılda kalıcı şekilde rüya tabiri ögrenin.

    Hiç rüyanız ne anlama geliyor merak ettiniz mi ?

    Bu kursta, hep birlikte rüyalarınızın nedenlerini, sonuçlarını, tabirlerini ve bir çok yöntemi öğrenecegiz.

    HAKKIMDA

    1980 Ankara /Şereflikoçhisar doğumluyum.A.Ü.laborant /veterinerlik bölümü mezunu ve iki kız çocuğuna anneyim. Rüyalara olan ilgim henüz 15 yaşımdayken belirdi.Türkiye de sertifika aldığım hocalarımı bu konuda yetersiz bulmamla birlikte ilgimi yurt dışı kaynaklarına çevirdim . Bilgi hazinemin majör kısmını içlerinde rüya psikologlarınında olduğu yurt dışı kaynaklarından elde ettim .Uzun yıllardır süren çaba ve azim sonucu bilinçaltı , sembol, serbest çağrışım , spritüel analiz , lusid rüya , astral seyehat ve kendi deneyimlerimle elde ettiğim rüyalara soru sorup cevap alma başarılarını yakaladım . Hedefim bu alanda otorite olmak . Bunun alt yapısı için kendi sembol sistemimden oluşan rüya analizine akılcı ve modern bir yaklaşım getiren “rüya sözlüğü” adı altında kitap çıkarma gayretimin startını verdim. Halen kurs,atölye ve digital kurs çalışmalarım devam etmekte. Sizlere bilgilerimi buradan sunmak isterim.                                                                            

    Rüyamızın Ne Kadarını Hatırlarız ?

    Çoğu insan rüyalarını hatırlamakta zorluk çeker. Çünkü uyandıktan sonra ilk 5 dakika içerisinde gördüğümüz rüyanın yarısını unuturuz. 10 dakika geçtikten sonra ise neredeyse % 90’nını unuturuz. Bu yüzden uyandığımız zaman not almalı veya bir tanıdığımıza anlatmalıyız.

    Gündelik Yaşam Rüyamızı Etkiler Mi ?

    Genel olarak rüyaların ifade ettiği şeylerin anlamsız olduğu düşünülür. Ancak yeni araştırmalar günlük hayatımızda yaşadıklarımızın rüyalarımızı etkilediğini gösteriyor. Yapılan çalışmalar psikolojik ihtiyaçlardan hayal kırıklıklarına, duygusal sorunlara kadar tüm bu unsurların rüyaları etkilediğini gösteriyor.

    Araştırmacılar psikolojik olarak kötü dönemlerden geçen kişilerin, korku ve öfke duygularının hakim olduğu olumsuz rüyalar görme ihtimallerinin arttığını tespit ediyorlar. Mesela hayal kırıklığı içerisinde olan insanlar, sürekli olarak rüyalarında başarısız olduklarını ya da saldırıya uğradıklarını görme eğilimi içerisindedir.

    What I am going to learn?

    • Lucid Rüya
    • Rüya yorumlamak
    • Rüya koçluğu
    • Rüya tabirleri

      Note💡 : Udemy Courses Coupon will be Expires in 48 Hours. So Enroll As Soon As Possible. please Follow us in our Telegram channel To Update New Coupon

      ENROLL NOW 

      google-playkhamsatmostaqltradent