recent
News

C# ile Temel ve Orta Seviye Programlama | Udemy

Home

C# ile Temel ve Orta Seviye Programlama | Udemy

C# ile Temel ve Orta Seviye Programlama İki gün boyunca bilmek istediğiniz her şey boyunca tamamen %100 Ücretsiz C# TEMELLERİNİ ÖĞRENDİKTEN SONRA İLERİ SEVİYE KONULARI DAHA RAHAT ANLAYACAKSINIZ

Bu kurs Udemy'den çok popüler bir yazar tarafından yazılmıştır Taner Emanet En son güncelleme 3 Ağustos 2021'dir. Bu kursun dili Türkçedir 🇹🇷, ayrıca Türkçe altyazıları da vardır [🇹🇷] dilleri daha iyi anlamak için. Bu ders kategoriler altında paylaşılmaktadır Development, Programming Languages, C#

200.130'dan fazla öğrenci zaten kaydolmuştu C# ile Temel ve Orta Seviye Programlama | Udemy Bu da onu Udemy'deki en popüler kurslardan biri yapıyor. Kurs için aşağıdaki kayıt bağlantısından ücretsiz kupon kodu oluşturabilirsiniz. (109 puan) tarafından verilen 4,2 puana sahiptir ve bu da onu Udemy'deki en yüksek puanlı kurslardan biri yapar.

Udemy C# ile Temel ve Orta Seviye Programlama ücretsiz kuponlar ayrıca 4 saatlik isteğe bağlı video, 3 makale, 10 indirilebilir, kaynaklar, tam kullanım ömrü, mobil ve televizyondan erişim, ödevler, tamamlama sertifikası ve daha fazlası.

bertrand chameroy,matthieu belliard,mohamed bouhafsi,actualités,anne-elisabeth lemoine,c à vous,france 5,patrick cohen,pierre lescure,émilie tran nguyen,emilie tran nguyen,guy lagache,marion ruggieri,europe,guerre,russie,ukraine,nursery rhymes,sing-along,preschool,abckidtv,cocomelon,children songs,kids animation,jj,kindergarten,kids videos,sing-along songs,kids education,toddler,kids entertainment,baby songs,kid songs
Image source https://www.udemy.com/

Is this course right for you?

Ne öğreneceğinizi veya bu en iyi Udemy kurslarının size Udemy ücretsiz kuponu aldıktan sonra ne öğreteceğini merak ediyorsanız. Lucid C# ile Temel ve Orta Seviye Programlama | Udemy | Udemy: Tamam, işte birkaç şey.
  • Başlangıç düzeyde C# yazılım diline ilgi duyanlar, temel öğrenmek isteyenler.
  • Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümünde okuyan öğrenciler.
  • Üniversite öğrencisi olup programlama dersi alan öğrenciler.
  • C# Programlama dilini daha ileri seviyede öğrenmek için iyi bir zemin oluşturmak isteyenler.

Requirements Course:

  1. Visual Studio 'yu bilgisayara kurup çalıştırabilecek bilgi seviyesine sahip olunması gerekir.
  2. Programlama mantığı hakkında başlangıç seviyede fikir sahibi olunması beklenir. Konular daha çok C# diline özel özet niteliğindedir.

Description Course:

C# Programlama dili hakkında başlangıç seviyede bilgi edinin. Programlamayı yeni öğrenecekler ile, mevcut durumunu daha iyi hale getirmek isteyenlerin rahatlıkla takip edeceği şekilde planlanmış bir eğitim hazırladık. Daha ileri seviye konuları anlayabilmeniz için gerekli altyapı uygun bir sıra ile hazırlandı. Bu eğitimden sonra ileride yayınlanacak olan ileri seviye konuları anlamakta hiç zorluk çekmeyeceksiniz.

What I am going to learn?

  1. C# Programlama dilini temel seviyede öğreneceksiniz.
  2. İleri seviye konuları dinlediğinizde ne denmek istendiğini daha iyi anlayabileceksiniz.
  3. Yazılım dünyası hakkında fikir sahibi olmuş olacaksınız.
  4. armaşık yapılarda olmayan basit programları yazabilecek duruma geleceksiniz. Seviyeniz ilerledikçe anlayabildiğiniz programlama yapıları da gelişecektir.
Note💡 : Udemy Courses Coupon will be Expires in 48 Hours. So Enroll As Soon As Possible. please Follow us in our Telegram channel To Update New Coupon 

ENROLL NOW 

google-playkhamsatmostaqltradent